Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ανείπωτη τραγωδία στα Καλάβρυτα - Σκοτώθηκε η αδερφή του δημάρχου


Τραγικό συμβάν στα Καλάβρυτα. Έχασε την ζωή τη σε τροχαίο δυστύχημα η αδελφή του Δημάρχου Καλαβρυτων, Αρχοντούλα Λαζουρά σύζυγος Παναγιώτη Γουρζελά, 57 ετών...
 
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Kalavrytanews.com. το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν λίγη ωρα στην οικία της στα Καλάβρυτα όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την χτύπησε θανασιμα. Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όπου διεπιστώθη ο θάνατός της.
Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη αμέσως και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει αύριο, Τρίτη στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Σε μηνυμα του που ανάρτησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς γραφει: Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει,αύριο,Τρίτη,στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα,μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.Καλό σου Ταξίδι,αγαπημένη μου,μονάκριβη,αδελφούλα.Να μου φιλήσεις,τον πατέρα και τη μανούλα μας.Ο Θεός να σε αναπαύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.