Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ με τον δολοφόνο της πολύτεκνης στους Γαργαλιάνους


Προς κάθε κατεύθυνση ερευνά η αστυνομία για τον δολοφόνο της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας στους Γαργαλιάνους...
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένας βασικός ύποπτος, αλλά ούτε και έχει κανείς αποκλειστεί.

Επίσης, δεν έχει προκύψει ούτε το πιθανό κίνητρο της τραγωδίας, ώστε οι αστυνομικοί να στρέψουν τις έρευνές τους για το δολοφόνο σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι, ερωτάται από τους αστυνομικούς για τα πάντα: Από την ίδια τη ζωή του ζευγαριού, που φαίνεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά και για τις κινήσεις του ίδιου. Μεταξύ άλλων προκαλεί ερωτήματα γιατί δεν αντέδρασε όταν δεν επέστρεψε η γυναίκα του όλο το βράδυ σπίτι.

Επίσης, συμφωνα με τοπικά μέσα, οι απαντήσεις που δίνει ο 55χρονος πυροσβέστης, φαίνεται άλλοτε να μην ικανοποιούν τους αστυνομικούς και άλλοτε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από όσα πραγματικά ισχύουν.

Στις έρευνες προΐσταται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ στους Γαργαλιάνους μετέβη και κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.