Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αλέξη, στα 'πε ο Πάνος για τις παρέες σου;


Επίκληση στον Θεό να μας…φυλάει έκανε στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης από το twitter ο γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας...



Και αν αυτό μοιάζει άκαιρο, τότε να σημειωθεί πως το tweet έγινε αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον Real FM ο Πάνος Καμμένος.

Επρόκειτο για μια συνέντευξη κατά την οποία ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (τον οποίο πρόκειται να δει σύντομα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας) απεκλήθη δύο φορές "δικτάτορας", ενώ, επίσης, ειπώθηκε ότι "η Διεθνής Κοινότητα έχει αποφασίσει τη δημιουργία κουρδικού κράτους στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας".

Δύσκολα, πάντως, μπορεί να πιστέψει κανείς πως το tweet του κ. Μοίρα ήταν σύμπτωση. Περισσότερο με μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ έμοιαζε, μιας και, όπως είναι γνωστό, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι τεταμένες, με τελευταίο επεισόδιο την διελκυστίνδα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ, όταν ο κ. Καμμένος ήθελε να ζητήσει από το συνέδριο εκλογή γραμματέα δια βοής, κόντρα στο καταστατικό του κόμματος που προβλέπει την εκλογή του από το Εθνικό Συμβούλιο. Ακόμα, οι διαφορές των δύο ανδρών, τόσο για το περιεχόμενο της πολιτικής των ΑΝΕΛ όσο και για το ύφος έκφρασης είναι δεδομένα μεγάλες και μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.