Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Παραιτήθηκε η... διπλοθεσίτισσα Γεροβασίλη


Την παραίτηση της από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου... Ηπείρου, υπέβαλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, με γνώμονα την αποδοτικότερη συνεισφορά της στην δημόσια ζωή, όπως επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση...

Η υπουργός τονίζει ότι , «η ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου κι η βελτίωση της καθημερινότητας και του μέλλοντος των συμπατριωτών μας Ηπειρωτών, απαιτούν τη μέγιστη ένταση των προσπαθειών μας». Παράλληλα υπογραμμίζει πως «όποια πολιτική θέση κατέχει ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς, είναι θέση ευθύνης και δουλειάς» και συνεχίζει:.

«Με μοναδικό γνώμονα τα παραπάνω και την αποδοτικότερη συνεισφορά μου στη δημόσια ζωή, υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Ηπείρου:

«…Οι αυξημένες απαιτήσεις κι ευθύνες των καθηκόντων μου ως υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθιστούν δυσχερέστατη την άσκηση των καθηκόντων μου ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματικότητα που είχε γίνει ορατή, παρά τη θέλησή μου και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής μου θητείας, ως κυβερνητικής εκπροσώπου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών της Ηπείρου. Αυτονόητο είναι πως παραμένω ενεργή και μέλος της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας που στήριξαν και στηρίζουν την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια στην Περιφέρεια Ηπείρου και θεωρώντας την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού σημαντικό πυρήνα άσκησης κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.