Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Έβαλε τους μαθητές να χαστουκίζουν τους συμμαθητές τους που άργησαν [video]


Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η συμπεριφορά ενός καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος φέρεται να εξανάγκασε φοιτητές να χαστουκίσουν ο ένας τον άλλον επειδή άργησαν στο μάθημα...



Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε σε κινεζικά social media δείχνει τον καθηγητή Lu Ping, να ενθαρρύνει αγόρια και κορίτσια στην τάξη της να ανταλλάξουν χαστούκια, σύμφωνα με την People's Daily Online.

Σε κάποια φάση μάλιστα ο καθηγητής αναλαμβάνει και αυτοπροσώπως δράση, χαστουκίζοντας δύο φοιτητές. Σύμφωνα με το Huanqiu News, ο εν λόγω καθηγητής ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιατρικής της επαρχίας Γκανσού, στα κεντρικά της ασιατικής χώρας.

Το κλιπ διάρκειας λίγων δευτερολέπτων ανέβηκε στον ιστότοπο Weibo την Πέμπτη και φαίνεται να τραβήχτηκε εν αγνοία του καθηγητή. Στη λεζάντα αναφερόταν ο λόγος της απαράδεκτης συμπεριφοράς ήταν ότι οι φοιτητές είχαν αργήσει στην τάξη και ότι ο καθηγητής αρνήθηκε να τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν το μάθημα αν δεν δέχονταν να συμμετάσχουν σε αυτήν την ταπεινωτική δοκιμασία.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, το πανεπιστήμιο Hexi εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι το περιστατικό διερευνάται και ότι η διοίκηση καταδικάζει κάθε μορφή βίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.