Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα Τσίπρας - Τσακαλώτος


Με την δεύτερη αξιολόγηση ανοιχτή και τις παροχές που εξήγγειλε ο Τσίπρας, μάλλον δεν πάνε για βόλτα...





Για να πάρουν μέρος στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα βρεθούν στο Βερολίνο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, θα βρεθούν στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στη Γερμανία για το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Το αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθούν με τους ομολόγους τους Άνγκελα Μέρκελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής.

Ωστόσο με τη δεύτερη αξιολόγηση ανοιχτή τίποτα δεν αποκλείεται παρά το γεγονός ότι άλλος είναι ο σκοπός του ταξιδιού. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ταξίδι αυτό, δείχνει ότι κάποιες επαφές θα γίνουν είτε υπάρξει συνάντηση είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.