Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Λίντσαραν μέχρι θανάτου παιδόφιλο μέσα σε εκκλησία


Το μαινόμενο πλήθος σε ένα προάστιο του Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή λίντσαρε μέχρι θανάτου έναν τρομπετίστα και δάσκαλο...


 μουσικής την ώρα που συμμετείχε σε συναυλία μέσα σε εκκλησία!
Ο 42χρονιος άνδρας ονόματι Μαρσέλο Φαμπιάν Πέκολο είχε καταδικαστεί το 2010 σε 30 χρόνια κάθειρξη για τη σεξουαλική κακοποίηση 5 νηπίων, αλλά η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε το 2014, με την υπόθεση τότε να προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.
Γονείς και άλλοι εξαγριωμένοι πολίτες, την προηγούμενη εβδομάδα εισέβαλαν στην εκκλησία την ώρα της συναυλίας της τοπικής μπάντας λέγοντας «ένας παιδεραστής και βιαστής παίζει αυτή την ώρα στη ορχήστρα».
Ο όχλος όρμηξε προς το μέρος του μουσικού και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, χτυπώντας τον μάλιστα με την ίδια την τρομπέτα του.
Τον άνδρα παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση ασθενοφόρο και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αργότερα.
«Αυτό που έκαναν ήταν πράξη εκδίκησης, ήταν φόνος», είπε ο ιερέας του ναού ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά το περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.