Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ελπίδες ότι θα ξανανοίξει το MEGA!


Σχέδια και φημολογίες για restart του καναλιού...

Θετικές εξελίξεις, μετά από πολύ καιρό, για το Mega. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι το αργότερο έως τη Δευτέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους ένας μισθός και σύντομα θα μπει άλλος ένας, συν το Δώρο Χριστουγέννων.

Τα χρήματα προέρχονται από το μέτοχο Φώτη Μπόμπολα, έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (1 εκατ. ευρώ), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταβολή του δεύτερου μισθού θα γίνει έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας με συνεισφορά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, έτερου μετόχου του καναλιού, και όχι από τις τράπεζες, οι οποίες διατηρούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς του τηλεοπτικού σταθμού.

Τις προηγούμενες μέρες, πληρώθηκαν από τους μετόχους οι εισφορές στο ΙΚΑ και οι δόσεις των φόρων που έχουν ρυθμιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι συζητείται μετά από αυτή την εξέλιξη “restart" στο κανάλι, πιθανότατα με τη νέα χρονιά, με τους εργαζομένους να επιστρέφουν στα καθήκοντά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.