Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Twitter: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα tweets του 2016


Λίγες μέρες πριν το 2016 μας αποχαιρετήσει το Twitter ανακοίνωσε τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «τιτιβίσματα», καθώς και τα «tweets» που κοινοποιήθηκαν περισσότερο το 2016...



Ήταν μια χρονιά που τα social media και ειδικά το Twitter έπαιξαν σημαντικό ρόλο ακόμα και σε αποτελέσματα εθνικών εκλογών, αφού πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι κατάλαβαν τη δύναμή του και το χρησιμοποίησαν ως όπλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times , οι αμερικανικές εκλογές, όπως ήταν αναμενόμενο, «κυριάρχησαν», ενώ στη δεκάδα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και το αίτημα της αφροαμερικανικής κοινότητας για ισότητα και δικαιοσύνη εξ’ αιτίας του πολλαπλασιασμού των φαινομένων αστυνομικής βίας.

Οι επιθέσεις στο Ορλάντο και τη Νίκαια, το Brexit, η αποκάλυψη για τα «Panama Papers» και το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Στην κορυφαία θέση των πολιτικών τιτιβισμάτων βρίσκεται η Χίλαρι Κλίντον και η πολυαναμενόμενη ανάρτησή της μετά από την ήττα της στις προεδρικές εκλογές από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ. Ακολουθεί η απάντησή της σε tweet του Τραμπ νωρίτερα τον Ιούνιο.





Ακολουθούν κάποια από τα πιο «δημοφιλή» πολιτικά tweets της χρονιάς που πέρασε, ανάμεσά τους μία φωτογραφία του ζεύγους Ομπάμα, μια ευχή του αντιπροέδρου Μπάιντεν και φυσικά tweets του μετρ της πρόκλησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.