Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Θλιβερό: Ξέχασαν τον Πέτρο Φυσσούν στην κηδεία του...


Συγγενείς, φίλοι και πολλοί λίγοι καλλιτέχνες βρέθηκαν χθες στην κηδεία του Πέτρου Φυσσούν για να αποχαιρετήσουν τελευταία φορά τον σπουδαίο ηθοποιό...



Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην Αθήνα και παραβρέθηκε εκτός όλων των άλλων και η κόρη του, η μοναχή Πορφυρία. Η κόρη του Άννια, μοναδικό τέκνο από τον γάμο του με την κόρη του Κώστα Χατζηχρήστου Τέτα, άλλαξε το όνομά της σε Πορφυρία όταν αποφάσισε να ασπαστεί τον μοναχισμό.

Η Άννα Φόνσου, ο Νίκος Παπαναστασίου, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος ήταν μεταξύ των ανθρώπων που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον μεγάλο ηθοποιό του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φυσούν έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα από λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.