Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκία: Ακόμη και διαιτητής (μετά από αγώνα) συνελήφθη για το πραξικόπημα! [video]


Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τις 15 Ιουλίου και το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, ωστόσο ακόμη και τώρα συνεχίζονται οι εκκαθαρίσει και οι διώξεις όλων όσοι θεωρούνται ότι έχουν σχέση με το κίνημα Γκιουλέν...



Ένα από τα τελευταία θύματα των διώξεων ήταν και διαιτητής ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα μετά το τέλος του αγώνα Ασαρλικ – Ντικιλί (για το τοπικό πρωτάθλημα στην Σμύρνη) τον οποίο διαιτήτευε, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν στην είσοδο των αποδυτηρίων και παραμένει υπό κράτηση.

Από τα μέσα Ιουλίου έως σήμερα έχουν απομακρυνθεί από το τουρκικό δημόσιο περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι, ενώ έχουν γίνει και 40.000 συλλήψεις, ορισμένες εκ των οποίων κάποιες αφορούν τον αθλητικό χώρο.

Πριν από κάποιες εβδομάδες είχε συλληφθεί ο πατέρας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά και πρώην βουλευτή του AKP (του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν) Χακάν Σουκούρ, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα και για την παλιά δοξα της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο εδώ και 2 χρόνια διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Αντιθέτως άλλοι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Γαλατά, οι Ισμαήλ Ντεμιρίζ, Αρίφ Ερντέμ, Ουγκούρ Τουτουνεκέρ οι οποίοι επίσης έχουν συλληφθεί αντιμετωπίζουν κατηγορίες που μπορεί να τους επιφέρουν ποινές φυλάκισης ακόμη και για 15 χρόνια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.