Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Πώς η τεχνολογία μπορεί να επανιδρύσει τις τράπεζες [video]


Το πώς θα είναι ο τραπεζικός τομέας σε 5 χρόνια από σήμερα προσπάθησε να προβλέψει με συνέντευξή της στο Bloomberg η Catherin Bessant, chief operation και technology offiser της Bank of America...



Σύμφωνα με την Bessant στο μέλλον βραχυπρόθεσμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν υποκαταστήματα τραπεζών, όχι όμως στον αριθμό που τα συναντά κανείς σήμερα και σίγουρα, όπως τονίζει δεν θα αποτελούν την προτεραιότητα των καταναλωτών για τις συναλλαγές τους.

"Στόχος των μεγάλων τραπεζών θα είναι στο μέλλον να παντρέψουν το χθες με το σήμερα", σημειώνει. "Φυσικά και θα συνεχίσουν να υπάρχουν χαρτονομίσματα και επιταγές στο μέλλον", εκτιμά η Bessant η οποία υπογραμμίζει ότι σκοπός της τεχνολογίας είναι μεταξύ άλλων να "αφαιρέσει την όποια καθυστέρηση" από τις ζωές των ανθρώπων.

"Θέλουμε το κινητό να είναι το υποκατάστημα μίας τράπεζας στο χέρι του πελάτη", λέει με νόημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.