Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας αποκάλεσε τον Καμμένο... μπούλη! [video]


Δεν πρέπει να διασκέδασε ιδιαίτερα ο Πάνος Καμμένος, όταν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νίσυρο, ο πρωθυπουργός τον αποκάλεσε «μπούλη»...



Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θυμήθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις διακοπές που είχε κάνει πριν από χρόνια στο νησί, με μια σκηνή και ένα sleeping bag, όπως είπε. Τότε, είπε, ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον κ. Καμμένο.

«Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα "μπούλης" και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας όμως πως, αφού τον γνώρισε, του έκανε καλύτερη εντύπωση, συνδυαστικά και με την αποδοχή του από τον κόσμο.

«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία, έχουμε κοινή αγάπη και κοινούς στόχους. Θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά», είπε ο πρωθυπουργός, καταληκτικά, αλλά ο κ. Καμμένος μάλλον είχε ήδη κοκκινίσει.

Τι είπε ακριβώς ο πρωθυπουργός; Διαβάστε το πλήρως απομαγνητοφωνημένο κείμενο:

«Είμαι συγκινημένος που ήρθα στη Νίσυρο. Είχα έρθει ως φοιτητής με σλίπινγκ μπανγκ. Ηταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα μπούλης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.