Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Καραγκούνης: Οι στόχοι της κυβέρνησης δεν βγαίνουν [video]


"Το μείγμα πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση δυστυχώς οδηγεί σε αδιέξοδα" δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ...Ο κ. Καραγκούνης τόνισε ότι "η αύξηση φόρων έχει φτάσει σε τέτοια ψηλά επίπεδα που πλέον τα έσοδα του κράτους θα αρχίσουν να μειώνονται. Οι Έλληνες δεν αντέχουν πια και δυστυχώς πληρώνουν τις λάθος πολιτικές και οικονομικές επιλογές της Κυβέρνησης. Πληρώνουν την άστοχη και αποδεδειγμένα αποτυχημένη διαπραγμάτευση του 2015".

Οι στόχοι του 2018- 2022 δεν βγαίνουν, είπε ο κ. Καραγκούνης, προσθέτοντας: "Παρόλη τη μικρή ανακούφιση χρέους που υπόσχονται οι εταίροι, το βάρος που θα κληθούν να σηκώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι εις αντάλλαγμα, μόνο ανακούφιση δεν θα φέρει στους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση των στόχων της συμφωνίας. Η Νέα Δημοκρατία φωνάζει για την άμεση αλλαγή στην οικονομική πολιτική. Η Νέα Δημοκρατία καλεί για μια πολιτκή που θα φέρει επενδύσεις, θα ελαφρύνει το φορολογικό βάρος, θα δυναμώσει το τραπεζικό σύστημα. Κάτι που η ίδια είχε καταφέρει στα τέλη του 2014. Οι πολίτες θυμούνται και ξέρουν την πραγματικότητα", είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραγκούνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.