Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη καραμπόλα με λεωφορεία και περιπολικά... σε αργή κίνηση [video]


ΙΧ αυτοκίνητα, λεωφορεία, περιπολικά και… εκχιονιστικά έσκαγαν το ένα πίσω από το άλλο, σε κεντρικό δρόμο...



του Μόντρεαλ, στον Καναδά.

Πέρα από το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν ήταν δεκάδες, εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι ανανεώνοντας διαρκώς, καθώς δεν είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές. Εκτός ίσως από αυτά που βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο… λεωφορεία.

Γέλιο βγάζει επίσης ότι τα κρατικά οχήματα που έσπευσαν να βοηθήσουν, όπως ένα περιπολικό και ένα εκχιονιστικό, έπεσαν τελικά το ένα πάνω στο άλλο και τα δύο μαζί στα υπόλοιπα αυτοκίνητα.

Εκτός από τον θεαματικό χαρακτήρα του video στην συνέχεια, υπάρχει και μια διδακτική πλευρά, για το ποιο ακριβώς είναι το επίπεδο πρόσφυσης στον πάγο: μηδενικό χωρίς ειδικά ελαστικά ή αλυσίδες. Ας γίνει λοιπόν τώρα το χειμώνα μάθημα για όλους και ειδικά όσοι κινούνται στο ορεινό και επαρχιακό δίκτυο να προσέχουν ιδιαίτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.