Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Μάτωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Καυτατζόγλειο [video]


Για ακόμη μία φορά, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο μάτωσε από μια χούφτα χούλιγκαν, που έκαναν ότι ήθελαν...



Διακοπή υπήρξε χθες στο ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΣ. Μετά το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, φίλοι του Γηραιού εισήλθαν στο ταρτάν και πήραν το σημαιάκι του κόρνερ!

Από τις μάχες τραυματίστηκε ένας δημοσιογράφος από τα Γιάννενα, στον οποίο οι χούλιγκαν πέταξαν πέτρα στο κεφάλι. Η αναμέτρηση ξεκίνησε μετά από περίπου έξι λεπτά. Την ίδια στιγμή υπήρχε ένταση στα επίσημα του γηπέδου και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης μια μερίδα οπαδών του Ηρακλή εισέβαλλε στο γήπεδο. Αρχικά, υπήρξαν συμπλοκές με τις αστυνομικές Αρχές στην είσοδο προς τις κερκίδες, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια όμως κλιμακώθηκαν με τους οπαδούς να περνούν στο ταρτάν του σταδίου. Εκεί υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα με αστυνομικούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.