Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πώς τα ΜΑΤ χτυπούσαν αλύπητα διαδηλωτή στο Σύνταγμα, μαζί με δημοσιογράφους. Σηκωτούς τους πήγαιναν στην ΓΑΔΑ [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ]

Θηριωδίες των ΜΑΤ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η φωτογραφία που βλέπετε αποτυπώνει ανάγλυφα το μέγεθος την προκλητικότητας των αστυνομικών, το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος. Δείτε, όμως, και το ακόμη πιο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί...



Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος διαδηλωτής που βρισκόταν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων προκάλεσε λεκτικά έναν άνδρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τότε, άνδρες των ΜΑΤ αρχίζουν να κυνηγούν τον διαδηλωτή και όταν τον πιάνουν αρχίζουν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο διαδηλωτής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και δέχεται κλοτσιές και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια όταν φωνάζει το όνομά του, ένας άνδρας των ΜΑΤ βάζει τα χέρια του μέσα στο στόμα του διαδηλωτη για να του το κλέισει... Οι σκηνές δύσκολα περιγράφονται με λόγια!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η Ελευθεροτυπία



Δείτε κι άλλα βίντεο ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. pia xrush augh;; h xounta einai hdh edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως απίστευτο να προσπαθούν να του φορέσουν χειροπέδες χωρίς να τον ρωτάνε πρώτα στον πλυθυντικό, και προσφέροντάς του πούρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθούν να τον συλλάβουν και αντιστέκεται. Τι το μεμπτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "χτυπούσαν αλύπητα" ???????????????????????????????????
    ΠΟΙΟΣ ??? ΠΟΙΟΝ??? Έχετε δίκιο πάντως για την αστυνομία! Είναι άχρηστοι εντελώς! Ούτε χειροπέδες δεν ξέρουν να περάσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.