Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

"ΈΣΚΑΣΕ" ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Κλείνει το 40% των υποκαταστημάτων

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Planet-Greece

Μόλις χθες, αργά το βράδυ, γράφαμε για τις εξελίξεις στην ΑΤΕ και λέγαμε ότι θα ακολουθήσει κι άλλη τράπεζα. Η Citibank ανακοίνωσε ότι...



βάζει λουκέτο στο 50% των υποκαταστημάτων της, μειώνοντάς τα σε 41 από 72 που ήταν. Aυτό ανακοίνωσε χθες στους εργαζόμενους της Citibank Eλλάδος η διοίκηση της τράπεζας, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι η διακοπή της λειτουργίας των 31 καταστημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητρική ενδέχεται να ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης αγοραστή για το υγιές κομμάτι των δραστηριοτήτων της ελληνικής θυγατρικής της. 

Στο προσωπικό ανακοινώθηκε ακόμη ότι θα υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με στόχο τη δραστική μείωση του προσωπικού της τράπεζας, που εντάσσεται και αυτή στην αναδιάρθρωση της στρατηγικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.