Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πάγκαλος: Ευτυχία για τον τόπο το μνημόνιο

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ;


Ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θεόδωρος Πάγκαλος κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων...


επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010».
«Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Και βέβαια, γιατί ο αφρατούλης να μην βλέπει ως "ευτυχία" το μνημόνιο, μήπως πείνασε; (και να πείνασε, δεν του φαίνεται... μεταξύ μας)
Ή μήπως θα κάτσει μαζί μας να πεινάσει; Αλήθεια, όταν έλεγες βρε "αφρατούλη" εκείνο το περιβόητο "μαζί τα φάγαμε" τι εννοούσες ακριβώς; Μήπως ότι εσείς που ήσαστε πιο... έξυπνοι, είχατε φροντίσει να φτιάξετε καλές... καβάντζες, ώστε να μην έχετε πρόβλημα; Και γιατί δε δωρίζεις τον μισθό σου σε 10 οικογένειες που πεινάνε, για να δείξεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά; Και κάτι ακόμη... όταν λέμε "καλό του τόπου" εννοούμε πρωτίστως "το καλό των πολιτών". Κι όχι των επιχειρήσεων ή των "κλεφτοπολιτικών" ή των αριθμών του "μνημονίου" και της εκάστοτε τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.