Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις ή καταργήσεις ΔΕΚΟ

Με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να ψηφίζουν υπέρ, επί της αρχής, το νομοσχέδιο και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά, άναψε το πράσινο φως για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα, ενώ καταψηφίζεται από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Με το εν λόγω νομοσχέδιο καταργούνται...


ή συγχωνεύονται 28 φορείς του Δημοσίου και δεκάδες υπηρεσίες με απώτερο στόχο να μπουν κανόνες διαφάνειας και ελέγχου, δήλωσε ο ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.
Έδωσε επίσης ρητή διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στο δημόσιο τομέα. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για οποιαδήποτε απόλυση προσωπικού στο δημόσιο τομέα. Πρέπει να σταματήσει η ατέρμονη παραφιλολογία των τελευταίων ημερών», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ορθολογική αξιοποίηση του δυναμικού του δημόσιου τομέα.

Ωστόσο, τα αίματα στην αίθουσα άναψαν με την υπόθεση "ΑΓΡΟΓΗ" και τις "σκανδαλώδεις προσλήψεις γαλάζιων παιδιών" με τον κύριο Ραγκούση να υποστηρίζει ότι οι εν λόγω υπάλληλοι δεν απολύονται στο πλαίσιο δήθεν μία πολιτικής δίωξης, αλλά στο πλαίσιο αποκατάστασης αρχών και δικαίου και τον Άκη Παυλόπουλο από την άλλη να υποστηρίζει ότι "η κίνηση αυτή συνιστά στυγνή πολιτική δίωξη".
Κανονικά κι εσάς θα έπρεπε να σας "διώξουν πολιτικά" αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.