Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Σε ψυγείο για ψάρια... 304 κιλά χασίς - τεράστιας αξίας!

Το μικρός φορτηγό ψυγείο, που υποτίθεται ότι μετέφερε ψάρια, ήταν γεμάτο χασίς αξίας...



σχεδόν 1 εκατ. ευρώ!

Το ψυγείο, εντοπίστηκε στην οδό Σητείας, στους Αγίους Αναργύρους. Το όχημα, είχε σταθμεύσει σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, μόνο που εκεί κοντά, δεν υπήρχε πουθενά... ψαράδικο, ενοχλούσε, όμως, και τους ιδιοκτήτες 2 καταστημάτων, των οποίων τους έκλεινε τη βιτρίνα. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Φθάνοντας οι αστυνομικοί, διαβίβασαν μέσω ασυρμάτου, στο κέντρο, τις πινακίδες του οχήματος για να δουν αν το εν λόγω όχημα έχει απασχολήσει τις Αρχές. Και βρέθηκε ότι ιδιοκτήτης του είναι κάτοικος Ζαγοχωρίων, του νομού Ιωαννίνων.

Όταν επικοινώνησαν μαζί του οι αστυνομικοί ο ιδιοκτήτης του οχήματος τους είπε ότι το αυτοκίνητό του το είχε μαζί του στο χωριό. Τότε, όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το φορτηγό. Σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι όλο το φορτηγό ήταν... πλαστό. Πλαστές πινακίδες, πλαστή άδεια κυκλοφορίας, πλαστό πλαίσιο, μέχρι και η μάρκα ήταν άλλη από αυτή που έγραφε η άδεια.

Η έρευνα, αποκάλυψε... θησαυρό. Όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο για τους αγοραστές ή τους πωλητές του εμπορεύματο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.