Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Χειροπέδες σε Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. πλακώθηκε στο ξύλο με αστυνομικούς συναδέλφους του μες στο δρόμο...



σύμφωνα με τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν εκατέρωθεν. Όλα συνέβησαν σε μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί, πριν λίγες ημέρες, σε δρόμο της Δράμας. Οι αστυνομικοί του μπλόκου σταμάτησαν τον εν λόγω αξιωματικό, μη γνωρίζοντας ότι ήταν διοικητής κάποιου τμήματος.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι αστυνομικοί, ο διοικητής άρχισε να τους μιλάει απαξιωτικά, χωρίς εκείνοι, όμως, να του δώσουν σημασία. Μέχρι που άνοιξε την πόρτα και χτύπησε με αυτή έναν από τους χαμηλόβαθμους συναδέλφους του. Εκεί τα αίματα άναψαν και πιάστηκαν ακομη και στα χέρια!

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ο Αξιωματικός ήταν ιδιαίτερα προκληκτικός απέναντί τους, τη στιγμή που εκείνοι το μόνο που ήθελαν να κάνουν ήταν απλά ένας τυπικός έλεγχος, όπως γίνεται σε όλους τους πολίτες.

Από τη μεριά του, ο Αξιωματικός, υποστηρίζει ότι όταν είδε το περιπολικό με αναμμένο φάρο, σταμάτησε και ρώτησε τους αστυνομικούς αν χρειάζονται κάτι. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, τους έκανε γνωστή από την πρώτη στιγμή την ιδιότητά του. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι τον προσέβαλλαν.

Μετά τον καυγά, στο δρόμο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διοικητή, τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.