Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αγόρασαν στρινγκ αξίας 3.088 με λεφτά του δημοσίου!

Με τα λεφτά του δημοσίου, αγόρασαν εσώρουχα αξίας 3.088 ευρώ! Κι αντί να ζητήσουν συγγνώμη, έβγαλαν και ανακοίνωση! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία και την επίσημη ανακοίνωση...




Η ιστορία

Ο ορκωτός ελεγκτής που μελετούσε τα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γρεβενών.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες έγγραφα, εντόπισε ένα τιμολόγιο που αφορούσε 3.088 ευρώ για αγορά… γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων από γνωστό κατάστημα της πόλης!





Και η απάντηση

Τι σχέση έχουν τα στρινγκ με την ύδρευση και τη αποχέτευση της πόλης; Η απάντηση είναι απλή, σύμφωνα με τη διοίκηση: «Είναι μία πάγια τακτική της διοίκησης εδώ και χρόνια, σύμφωνα με την οποία, αντί να δώσει στους εργαζόμενους γαλότσες και φόρμες εργασίας που γράφουν Δήμος Γρεβενών, τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι θέλουν από τα καταστήματα της πόλης και αναλαμβάνει το κόστος η ΔΕΥΑΓ».

Έτσι λοιπόν, κάποιοι πήγαν και αγόρασαν εσώρουχα αξίας... 3.088 ευρώ και η δημοτική επιχείρηση ανέλαβε να καλύψει το κόστος, κόβοντας το σχετικό τιμολόγιο.

Με ανακοίνωσή του, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΓ τονίζει ότι έγινε λάθος στην αναγραφή των προϊόντων που πραγματικά αγοράστηκαν, επιμένοντας ότι αυτά δεν ήταν εσώρουχα.

Δείτε και το έγγραφο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.