Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Περίεργη διάρρηξη στο δήμο Αθηναίων

Πολύ περίεργη διάρρηξη έγινε στη Διεύθυνηση Προμηθειών του δήμου Αθηναίων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οδό...


Παλαιολόγου.

Οι δράστες αφαίρεσαν από τα γραφεία της διευθύντριας και των τμηματαρχών συνολικά επτά ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τη διάρρηξη κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου ο φύλακας του κτιρίου, ο οποίος όταν πήγε να αναλάβει υπηρεσία, διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν σπάσει παράθυρο του υπογείου και από εκεί ανέβηκαν στα γραφεία του 1ου και 2ου ορόφου απ' όπου και αφαίρεσαν μόνο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να έχουν αναστατώσει τα υπόλοιπα γραφεί.

"Υπάρχουν υποψίες ότι κάποιοι πήγαν να εξαφανίσουν στοιχεία για προμήθειες", δήλωσε στο "Radio 9", ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Μπέης. Σύμφωνα με τον ίδιο, "εγείρει υποψίες η χρονική στιγμή που έγινε η διάρρηξη κι ενώ ο φύλακας είχε δηλώσει ασθένεια".

Ήδη για την κλοπή διετάχθη ένορκη διοικητική εξέταση στο δήμο.

Οι αστυνομικοί, σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος παίρνουν καταθέσεις από τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης υπηρεσίας του δήμου προκειμένου να διευκρινιστεί τι περιείχαν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.