Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πρόβλημα με τον Τζιμπούρ, στην ΑΕΚ

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πήγε στην πρωϊνή προπόνηση της ΑΕΚ ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη, δεν του επέτρεψε να προπονηθεί και τον παρέπεμψε στη διοίκηση. Αιτία, το...


φραστικό επεισόδιο που είχε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός με τον προπονητή της ΑΕΚ στην προπόνηση της Κυριακής.


Ολα ξεκίνησαν όταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι θέλει προσπάθεια από όλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι στην προπόνηση. Τότε ο Τζιμπούρ του ζήτησε να πει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χιμένεθ αρνήθηκε, ο Τζιμπούρ όμως επέμενε και οι τόνοι ανέβηκαν.


Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν στα Ισπανικά και ο Χιμένεθ εκνευρισμένος είπε στο Γαλλοαλγερινό: «Επειδή εδώ γίνεται ότι θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ, αύριο δεν θα έρθεις στην προπόνηση και θα απολογηθείς στον πρόεδρο».
«Εγώ θα έρθω» απάντησε ο Τζιμπούρ και σύμφωνα με τη Sportday φέρεται να είπε στον προπονητή του: «Αν είσαι άντρας, έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας».

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ο Τζιμπούρ προκάλεσε τον Χιμένεθ με τη φράση «αν είσαι άντρας, έλα έξω». Μάλιστα, όπως διευκρινίστηκε, οι δύο τους μετά το επεισόδιο είχαν μισάωρη συζήτηση στο γραφείο του Χιμένεθ.

Μετά την εξέλιξη αυτή πάντως, η ΑΕΚ φαίνεται αν αλλάζει στάση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζιμπούρ και όπως έχει η κατάσταση, είναι δυσοίωνο το μέλλον του στην ΑΕΚ καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.


(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.