Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στο έλεος των κακοποιών το Νέο Φάληρο

Πανταχού... απούσα είναι η αστυνομία από το Νέο Φάληρο, στην Πειραιά. Οι κλοπές κι οι διαρρήξεις κατοικιών και καταστημάτων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, με την αστυνομία να...




 αδυνατεί να ελέγχξει την κατάσταση.

Τουλάχιστον 11 διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες έχουν καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων τις αστυνομίας, για την περιοχή του Νέου Φαλήρου, τις τελευταίες ημέρες.

Ανάμεσα στα θύματα είναι κι ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Χρ. Μαζανίτης, του οποίου οι ληστές άνοιξαν το αυτοκίνητο για να του κλέψουν το ραδιοCD και προσωπικά έγγραφα.

Τα ξημερώματα προστέθηκε ακόμη μία περίπτωση στη μακριά λίστα των θυμάτων από αδίστακτους ληστές.
Στην οδό Φαληρέως, σε απόσταση αναπνοής από τον ΣΚΑΪ, λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, μαχαιριού και τσεκουριού, αφαίρεσαν 3 φορητούς Η/Υ, ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσαφικά και τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου , με το οποίο διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.