Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη ο δολοφόνος της Καλλιθέας

Ο άνδρας που δολοφόνησε τα Χριστούγεννα την 33χρονη ιδιωτική υπάλληλο, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Δράστης της στυγνής δολοφονίας είναι...



ο 31χρονος ξάδελφος του συζύγου της, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Μάλιστα, ο 31χρονος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα και μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε για την δολοφονία και τα κλειδιά του θύματος.
Το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο δράστης είχε χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματος, όπου διέμενε η 33χρονη. Την πόρτα άνοιξε η τετράχρονη κόρη του θύματος και από τα λίγα που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς είδε έναν άνδρα με μάσκα.

Ο δράστης λογομάχησε με τη γυναίκα, που πήγε στην πόρτα, την χτύπησε και στη συνέχεια την πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιά, με πιστόλι των 9mm, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Μέσα στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός από την 4χρονη κόρη της 33χρονης και το βρέφος της οικογένειας, ενώ ο σύζυγος του θύματος απουσίαζε στη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.