Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Βλέπουν το κύκλωμα προμηθειών πίσω από το ριφιφί στον δήμο Αθηναίων

Οι υποψίες για την κλοπή- μυστήριο στον Δήμο Αθηναίων στρέφονται σε άτομα τα οποία σχετίζονται με... 



το κύκλωμα των προμηθειών.  «Δυστυχώς η διάρρηξη στη Διεύθυνση Προμηθειών του Δήμου δεν ήταν το καλύτερο ποδαρικό για το νέο έτος», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων πάντως είπε ότι «η αρμόδια Διεύθυνση διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε θέση σύντομα να επανακτήσει τα συγκεκριμένα αρχεία».

Το ριφιφί γεννά σοβαρά ερωτήματα καθώς οι υπολογιστές που εκλάπησαν από το γραφείο της διευθύντριας και των τμηματαρχών, περιείχαν στοιχεία με τις προμήθειες της απερχόμενης διοίκησης για τις οποίες έχουν διατυπωθεί υπόνοιες για σκάνδαλα. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι διαρρήκτες πήραν τα συγκεκριμένα μηχανήματα παρότι υπήρχαν στη Διεύθυνση Προμηθειών υπολογιστές νεότερης γενιάς.

Επιπλέον η διάρρηξη έγινε τη ώρα κατά την οποία η Διεύθυνση Προμηθειών είχε μείνει αφύλακτη. Ο φύλακας που είχε βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν πήγε το πόστο του καθώς επικαλέσθηκε ασθένεια, για την οποία όμως δεν ειδοποίησε αρμοδίως.
Ο συνάδελφός του που πήγε να τον αντικαταστήσει στη βάρδια την Πρωτοχρονιά βρήκε τη Διεύθυνση προμηθειών αφύλακτη και διαπίστωσε την παραβίαση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.