Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δε θα γίνει επιχείρηση σκούπα στο κέντρο της Αθήνας

Πήρε το ΒΗΜΑ μία πληροφορία που εμείς την είχαμε αναρτήσει μέρες νωρίτερα, έκανε την τρίχα... τριχιά  και τσίμπησα ΟΛΟΙ. Και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το αυτονόητο, να πάρει τηλέφωνο να επιβεβαιώσει ή όχι το ρεπορτάζ! Εμείς το κάναμε και μάθαμε ότι...



δεν πρόκειται - τουλάχιστον άμεσα - να μπει σε εφαρμογή επιχείρηση σκούπα γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες, δηλαδή η αστυνομία, δεν έχει που να βάλει τους συλληφθέντες! Άρα, όπως διαβεβαιώνει το Planet-Greece υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., όσο δεν έχουν δημιουργηθεί τα κέντρα υποδοχής (στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών), εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στους δρόμους δεν πρόκειται να γίνουν.
Γι' αυτό το λόγο σχεδιάζεται η μετατροπή 2 εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων στην Αττική σε κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, καταλάβατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.