Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα που απαγορεύονται τα παιδιά!

Ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες, άνω των 18 ετών! Η μόδα από το εξωτερικό ήρθε και στη χώρα μας...




προσφέροντας ένα ειδικό τουριστικό προϊόν για χιλιάδες τουρίστες, που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά και επιθυμούν ήσυχες διακοπές, μακριά από τη χαρούμενη παιδική «φασαρία». Ανάμεσα στην ειδική αυτή ομάδα τουριστών περιλαμβάνονται νεόνυμφοι, άνθρωποι 35-40 ετών χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις ή άνω των 50, που τα παιδιά τους «έχουν βρει τον δρόμο τους» και νέοι γονείς, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν λίγες ημέρες ρομαντικών διακοπών ως ζευγάρι.
Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία ενηλίκων ανά τον κόσμο είναι πολύ υψηλές, ενώ η αναζήτηση της φράσης «adult-only hotels» (ξενοδοχεία ενηλίκων) στο "Google" επιστρέφει πάνω από 35,3 εκατομμύρια αποτελέσματα!
Με πρώτη διδάξασα την Καραϊβική, τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία δέχονται και γονείς με παιδιά-εφήβους άνω των 14-16 ετών, προσφέρουν προϊόντα χαλάρωσης και αναζωογόνησης, «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα των ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.