Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Βόμβα στο αναρχικό στέκι ΣΦΕΝΤΟΝΑ, στη Θεσ/νικη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις συντονισμένες επιθέσεις με μολότοφ σε στέκια αντιεξουσιαστών, στην Πάτρα, μία νέα έκρηξη σημειώθηκε, αυτή τη φορά...




σε αναρχικό στέκι, στην οδό Μακρυγιάννη 17. Οι άγνωστοι  τοποθέτησαν στις 4.55 τα ξημερώματα, στην είσοδο που στεγάζεται το αυτοαποκαλούμενο «Στέκι Αριστεριστών – Μεταναστών», αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξεράγει, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε προσόψεις παρακείμενων καταστημάτων και σταθμευμένων οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση ακροδεξιών με μολοτοφ σε αντιεξουσιαστικό στέκι στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Η στιγμή της επίθεσης των ακροδεξιών στο "στέκι" των αναρχικών (ΒΙΝΤΕΟ)

 

1 σχόλιο:

  1. Πολλά τα "λάθη", στην ενημέρωση. Για αποκατάσταση της αλήθειας, το στέκι ΣΦΕΝΤΟΝΑ, είναι το στέκι των Αγωνιστικών Κινήσεων φοιτητών, παράταξης που παρεμβαίνει στο φοιτητικό κίνημα πανελλαδικά και συμμετέχει στις εκλογές. Είναι παραπληροφόρηση, η αναφορά "αναρχικό στέκι" και "αυτοαπακαλούμενο στέκι αριστερίστικων παρατάξεων και μεταναστών". Δεν βοηθάνε τέτοια λάθη στην υπόθεση του κινήματος. Εξ άλλου είναι ένας χώρος που φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις εργατικών συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών. Είναι ένας ζωντανός πολιτικός και πολιτιστικός χώρος, για αυτό και δέχεται επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.