Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Το γλέντι κατέληξε σε... μακελειό!

Γλεντούσαν σε κέντρο διασκέδασης, μαθητές και καθηγητές και σε κάποια φάση τα γέλια και τα τραγούδια έδωσαν τη θέση τους στο κλάμα και τον θρήνο...




Το ρολόι έδειχνε 4.36 τα ξημερώματα. Οι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου, στα "Τρία Μοναστήρια" Ρεθύμνου, διασκέδαζαν με του καθηγητές τους. Κάποια στιγμή, ένας από τους θαμώνες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για καθηγητή ή πελάτη του νυχτερινού κέντρου, έριξε μπαλοθιές στον αέρα, με αποτέλεσμα ένας μαθητής να τραυματιστεί στο λαιμό κι άλλος ένας στο χέρι.
Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τον πρώτο να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του, τα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.