Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ήθελαν και πρωτάθλημα... τα σαπάκια...

Έχουν κατεβάσει ρολά. Το έχουν κλείσει το μαγαζί. Βάρεσαν διάλυση. Κι ύστερα λένε ότι τους φταίει το...




ξύλο που έπεσε στο Καραϊσκάκη. Όμως αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο για να μιλάει. Γιατί οι καλύτερες απαντήσεις κύριοι δίνονται στο γήπεδο. Και στο γήπεδο, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, το μόνο που έχει να επιδείξει η ομάδα των "πρασίνων" είναι κάποιες φωτεινές... εκλάμψεις κι αυτές χάρη στις "εγωιστικές" προσπάθειες ορισμένων παιχτών.

Το 2-0 από την ουραγό Λάρισα είναι ντροπιαστικό!


Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι έχασε στη Λάρισα, αλλά το πώς έχασε. Δεν πάλεψε καθόλου, ειδικά στο β’ μέρος μήπως και γυρίσει το παιχνίδι. Παραδόθηκαν στην μοίρα τους οι πράσινοι και πέταξαν λευκή πετσέτα. 

Αν, λοιπόν, συνεχιστεί αυτή η εικόνα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, τότε ίσως το πουλάκι να έχει πετάξει και για τα πλέι οφ. Δεν θα μαζεύονται εύκολα μετά τα ασυμμάζευτα και δεν είναι απίθανο να υπάρξει εικόνα διάλυσης. Ούτε είναι εύκολο από μια περίοδο πλήρους χαλαρότητας να σφίξουν τα δόντια για να παίξουν στα πλέι οφ.

Όπως και να έχει, είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού. Σα να έκαναν το χρέος τους στο Καραϊσκάκη κι από εκεί και πέρα τέλειωσε το πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.