Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Χτίζει στο Μεγανήσι Λευκάδος ο Ρότσιλντ... έρχεται και ο Αμπράμοβιτς!

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα νησιά του Ιονίου και άγνωστο σε πολλούς, ωστόσο σύντομα θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος για το Μεγανήσι που σε μικρό χρονικό διάστημα θα «φιλοξενεί» τις εξοχικές κατοικίες των κορυφαίων ονομάτων της ελίτ του παγκοσμίου jet set...



Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκευή του δρόμου στο Μεγανήσι Λευκάδας με σκοπό την επιχείρηση εκμετάλλευσης τεράστιας έκτασης άνω των 3.000 στρεμμάτων που έχει στην κατοχή του ο Βρετανός μεγαλοτραπεζίτης Ρότσιλντ.

Σκοπός του είναι η δημιουργία υπερπολυτελών κατοικιών, 14 τον αριθμό που θα πουληθούν σε ξένους κροίσους, με τον Ρ. Αμπράμοβιτς να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά δύο επαύλεων. Η διάνοιξη του δρόμου στην περιοχή "Κεφάλι" του Μεγανησίου έχει προκαλέσει έντονες διαμάχες στο νησί μεταξύ αυτών που θέλουν την επένδυση και όσους αντιδρούν. Ο Τζ. Ρότσιλντ είχε αγοράσει το 2005 την έκταση, ουσιαστικά όλη τη νοτιοδυτική χερσόνησο του νησιού έναντι 6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, ο δρόμος -που θεωρείται απαραίτητος για την επένδυση- προχωρά και αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή των 14 πολυτελών κατοικιών στη μοναδική αυτή έκταση, που κατέχει ο Βρετανός κροίσος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.