Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Βουλευτής κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ στο λαχείο!

Κι όμως, έχει δίκιο ο λαός που λέει ότι η τύχη είναι τυφλή. 1,5 εκατ. ευρώ κέρδισε βουλευτής στο λαχείο! Ξέρετε ποιος είναι; Είναι ο...


Δείτε ποιος είναι




σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Βαΐτσης Αποστολάτος, αφού όπως αναφέρει η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά πριν από ένα χρόνο.

Ήταν τότε, που σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Αποστολάτος κέρδισε σε λαχείο ή σε κάποιο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο ίδιος ωστόσο δεν αποκαλύπτει τίποτα για αυτή την ιστορία και  αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πως βρέθηκαν στα χέρια του τα χρήματα.

«Δεν έχω κάνει τίποτε το παράνομο» τονίζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και προσθέτει: «Θα το δείτε όταν δημοσιοποιηθούν οι δηλώσεις “πόθεν έσχες”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.