Σάββατο 23 Απριλίου 2011

“Πλυντήριο μαύρου χρήματος τα Μέσα ενημέρωσης”

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά βάλει εναντίον των ΜΜΕ αλλά και των blogs...




Με άρθρο του στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής" κάνει λόγο για "δημοσιογραφία των εκβιαστών" και για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" στην ενημέρωση, "ηλεκτρονική και συμβατική".
Ο Θ. Πάγκαλος μεταξύ άλλων γράφει:

-"Τα ανώνυμα blogs ελάχιστη σχέση έχουν με τη δημοσιογραφία των πολιτών. Συνήθως, πίσω τους κρύβονται συγκεκριμένοι "δημοσιογράφοι" που διακρίθηκαν και διακρίνονται για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δημοσιογραφία. Ήδη παράγουν για ολόκληρη γενιά "δημοσιογράφων" που θεωρούν την ηθική και τη δεοντολογία κάτι κακό και εντελώς άχρηστο. Προτιμούν να πλουτίσουν εκβιάζοντας μέσω του γνωστού κύκλου: η είδηση πρώτα δημοσιεύεται στο δικό τους "κέντρο" (έτσι βλέπεις το ίδιο κείμενο σε 20 blogs) μετά σε κάποια περιθωριακή εφημερίδα και μετά σε κάποιο παράνομο τηλεοπτικό σταθμό".

-"Η πλήρης ανομία στο χώρο της ενημέρωσης, συμβατικής και ηλεκτρονικής έχει μετατρέψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα "πλυντήριο" για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που μόνο με το ποδόσφαιρο μπορεί να συγκριθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.