Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έσκαψαν την λεωφόρο Λαυρίου

Η εικόνα που βλέπετε θα μπορούσε να είναι από βομβαρδισμένο δρόμο στη Λιβύη, όμως είναι από την λεωφόρο Λαυρίου, στην Κερατέα. Πλέον η κόντρα κατοίκων - κυβέρνησης οδηγείται στα άκρα, αφού αποφάσισαν να σκάψουν (!) κάθετα την Λαυρίου...


Δείτε το απίστευτο βίντεο




προκειμένου να αποκόψουν πλήρως την κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται τόσο προς το σημείο κατασκευής του ΧΥΤΥ στο ύψος του Ομβριοκάστρου, όσο και την αλλαγή των βαρδιών των αστυνομικών των ΜΑΤ!

Πλέον, με την κίνηση αυτή, όλα είναι πιθανά. Από τη μία οι κάτοκοι "ταμπουρώνονται" στο χωριό τους και από την άλλη, η κυβέρνηση είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί στη λήψη πολύ σκληρών αποφάσεων, προκειμένου να κερδίσει το "παιχνίδι" των εντυπώσεων αλλά και της ουσίας, υπό τον φόβο να προλάβει ανάλογες αντιδράσεις κατοίκων άλλων περιοχών για διαφορετικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.