Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η κρίση... μειώνει τα διαζύγια

Τελικά η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της… Ένα από αυτά ξεχωρίζει η εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger που αναφέρει ότι «στην Ελλάδα...



μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των διαζυγίων λόγω του κόστους».

Ο αρθρογράφος Γκερντ Χέλερ αναφέρεται σε στατιστικά στοιχεία και δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τη μείωση των διαζυγίων, αλλά και τη μείωση της κατανάλωσης γύρω στο 20%, ενώ στον τομέα της διασκέδασης και στην αγορά αυτοκινήτου εμφανίζεται πτώση της τάξεως του 50%.

«Οι εσωτερικές πτήσεις παρουσιάζουν επίσης μείωση πάνω από 27%. Για πολλούς Έλληνες η χρήση του αεροπλάνου έγινε πια όνειρο. Τέλος η κρίση δε βοηθά μόνον στη μείωση των διαζυγίων, αλλά και των ακριβών γάμων. Όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν τον θρησκευτικό, ακριβό γάμο και κάνουν έναν απλό, οικονομικό, πολιτικό γάμο στο δημαρχείο», σημειώνει ο Χέλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.