Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο Κουρής "χτυπάει" τον Γιαννίκο

Μέσα από την εφημερίδα του, την Αυριανή, ξεκίνησε - όπως μόνο αυτός γνωρίζει καλά - την επίθεση εναντίον του πρώην συνεργάτη και συνεταίρου του στο ALTER, ενώ ταυτόχρονα κήρυξε τον πόλεμο και στους διαφημιστές...





Το “χτύπημα” στην πρώτη σελίδα αναφέρει: “Συνυπεύθυνος και ο Γιαννίκος με τους διαφημιστές για τη λεηλασία στο ALTER”.
O Κώστας Γιαννίκος στην ουσία κατηγορείται από τον Κουρή για κακοδιαχείριση, για αύξηση του μπάτζετ του καναλιού και σπατάλες, που σε συνδυασμό με τις διαφημιστικές οδήγησαν το κανάλι στο γκρεμό. Όποιος, μάλιστα, διαβάσει το ρεπορτάζ καταλαβαίνει ότι το μέλλον του σταθμού είναι δυσοίωνο.
Σε ότι αφορά τις εξελίξεις, η επίσχεση εργασίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ από εβδομάδα θα δούμε αν οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος των δεδουλευμένων. Θυμίζουμε ότι σε κάποιους έχει καταβληθεί το δώρο και μέρος του μισθού, από 100 μέχρι 400 ευρώ έναντι των 4 μηνών οφειλομένων, κι αυτό μόνο σε όσους πληρώνονται μέσω Marfin και Alpha Bank!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.