Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΓΚΑΛΟΠ: Πεινάμε και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!

Δημοσκόπιση - ράπισμα για όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι πολίτες δείχνουν να μην εμπιστεύονται τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις. Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι οι μετρήσεις δείχνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 2,1 μονάδες, έναντι της ΝΔ, στο γκάλοπ της εταιρείας ALCO, για λογαριασμό της εφημερίδας ΘΕΜΑ. Αναλυτικά...




Τα ποσοστά της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποχωρούν ενώ το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνουν τα ποσοστά τους. 

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, η ΝΔ 19,4%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%, ενώ Δημοκρατική Συμμαχία με 1,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2,3% δεν πιάνουν το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.


Ησυσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ ξεπερνά μετά βίας το 51%, με απώλειες προς την αριστερά ενώ η ΝΔ φθάνει σε συσπείρωση το 61,3% μειώνοντας τις απώλειες προς το ΛΑΟΣ και τη Δημοκρατική συμμαχία.

Το 40% των  απάντησε πως καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, το 14% απάντησε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την κρίση ενώ καλύτερη αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει το 8%. Σε ερώτηση εάν συμφωνούν με τα φαινόμενα βίαιης αποδοκιμασίας προς τα πρόσωπα πολιτικών το 56% απαντά ότι διαφωνεί, ενώ το 40% απαντά ότι συμφωνεί.

   
Το 47 % πιστεύει ότι θα γίνει τελικά αναδιάρθρωση του χρέους ενώ το 59 % χαρακτηρίζει «ξεπούλημα» την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Τέλος, το 47 % πιστεύει πως ο Γ. Παπανδρέου μέχρι το τέλος του έτους θα αναγκασθεί να προσφύγει σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.