Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ"

Είναι ο πιο "γνωστός Ιησούς". Ίσως ο μοναδικός ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει τόσο καλά το Θείο Δράμα. Πώς είναι σήμερα, όμως, και με τι ασχολείται; Δείτε την φωτογραφία...






Ο ρόλος σημάδεψε τον Ρόμπερτ Πάουελ σε όλη του την μετέπειτα"επαγγελματική πορεία αφού μετά την συμμετοχή του στη ταινία υπερπαραγωγή, δεν υπήρξε άλλη επαγγελματική πρόταση και όλοι του έκλεισαν την πόρτα!

Οι φήμες οργίαζαν και σενάρια περί θανάτου του λάμβαναν το φως της δημοσιότητας, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Ο ηθοποιός σήμερα είναι 67 ετών, ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στην Αγγλία.
Ο Ρόμπερτ Πάουελ δουλεύει στην αγγλική τηλεόραση, δανείζοντας τη φωνή του σε διάφορα ντοκιμαντέρ, διαφημίσεις και αφηγήσεις παιδικών βιβλίων. Επίσης ασχολείται με φιλανθρωπικές οργανώσεις και πρωταγωνιστεί σε μικρές θεατρικές παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.