Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της

ΣΟΚ! Η έντονη λογομαχία των δύο κοριτσιών έδωσε τη θέση της στο αίμα. Με σουγιά, θέλησε να λύσει τις διαφορές της με...



την συμμαθήτριά της, μαθήτρια του Λυκείου. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και η ανήλικη έβγαλε από την σχολική της τσάντα έναν σουγιά, με τον οποίο τραυμάτισε στο πόδι την ανήλικη συμμαθήτριά της.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών κι ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα η υγεία της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, εκτός από κάποια ράμματα, δε θα χρειαστεί περεταίρω νοσηλεία.

Σε ότι αφορά την ανήλικη δράστιδα, αύριο θα κληθεί για να απολογηθεί ενώπιον του λυκειάρχη αλλά και τους συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, συνοδία των γονιών της ενώ εκκρεμεί το ερώτημα ακόμη και της οριστικής διαγραφής απ' όλα τα σχολεία του νομού!

Οι γονείς του θύματος, υπέβαλλαν μήνυση κατά της οικογένειας της ανήλικης για αμέλεια ανηλίκου κι αντιμετωπίζουν δίωξη στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.