Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το όνομα της πασίγνωστης τραγουδίστριας που εμπλέκουν στους "νονούς" της νύχτας

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Διαβάστε το όνομα της πασίγνωστης τραγουδίστριας που εμπλέκουν στο κύκλωμα των «νονών» της νύχτας. Είναι η…





Άντζελα Δημητρίου, κατά κόσμον Αγγελική Κιουρτσάκη!

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα από την αρχή στη θέση τους, για να μην παρεξηγούμαστε. Η κυρία Δημητρίου δεν αναφέρεται πουθενά μες στην δικογραφία ως κατηγορούμενη, από την αστυνομία. Η αστυνομία, ομως, αφήνει πολλές αιχμές για τον ρόλο που υποτίθεται ότι εχει διαδραματίσει στην υπόθεση. Ωστόσο, δικαστικές πηγές επιβεβαιώνουν  προς το planet-greece ότι σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μες στην ογκώδη δικογραφία, η «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου, φέρεται να είχε επαφές με τρεις εκ των βασικών κατηγορούμενων στην υπόθεση των «νονών» της νύχτας, τον Χέλμη, τον Πετρόχειλο και τον Πλαγιαννάκο, οι οποίοι κατά τις Αρχές ανήκουν στην ομάδα του Παναγιώτη Βλαστού.

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας Αττικής, προς τον εισαγγελέα, αναφέρεται ότι η Άντζελα Δημητρίου φέρεται να είχε συνάντηση με τους τρεις άνδρες στο νοσοκομείο Metropolitan όπου είχε εισαχθεί εκτάκτως έχοντας υποστεί ισχυρό λιποθυμικό επεισόδιο, μετά την σύλληψή της  και την προσαγωγή της στο Α.Τ. Περιστερίου, κατηγορούμενη για ακάλυπτες επιταγές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία επικαλείται πολλές κασέτες από συνομιλίες των κινητών τηλεφώνων που υπέκλεψε η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική, η Άντζελα Δημητρίου φέρεται να ζήτησε από τον Βλαστό και την τον Χέλμη την είσπραξη από τον πρώην σύντροφό της Νοράι Σαπουτζιάν, του ποσού του μισού εκατ. Ευρώ!
Ο Χέλμης, φέρεται στις κασέτες να επικοινωνεί με τον Σαπουτζιάν, ζητώντας του εξηγήσεις, γιατί δεν έδωσε λεφτά στην Άτζελα για τις επιταγές. Μάλιστα, στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, η Άντζελα Δημητρίου φέρεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να είχε τάξει στον Βλαστό και τον Χέλμη ότι αν τη βοηθήσουν να εισπράξει τις 500.000 ευρώ θα πάρουν ως αμοιβή τα μισά μαζί με 2 ακριβά ρολόγια!

Επιπλέον, οι αστυνομικοί, στην έκθεσή τους, επικαλούνται εκτός από τις κασέτες με τις υποκλοπές της ΕΥΠ και καταγραφές στα ΜΜΕ με τους Χέλμη, Πετρόχειλο και Πλαγιαννάκο να επισκέπτονται την «Λαίδη» στο νοσοκομείο.

(κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο της αστυνομίας για να διαβάσετε όλα όσα σας αναφέρουμε).

Η περιπέτεια με τις ακάλυπτες επιταγές

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, τότε, στο ΑΤ Περιστερίου, μέχρι το λιποθυμικό επεισόδιο και την μεταφορά της στο metropolitan νοσοκομείο, οργίαζαν οι φήμες για πρώην σύντροφο της Άντζελας Δημητρίου που την φόρτωσε τα χρέη για τα οποία κατηγορείται σήμερα. Πολλοί έσπευσαν να χρεώσουν τα.. χρέη στον σύζυγο της Άντζελας, Γιώργο Τρούπη, σχετίζοντας τα με τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Η αλήθεια είναι όμως οι ακάλυπτες επιταγές για τις οποίες συνελήφθη η Άντζελα Δημητρίου εκδόθηκαν την εποχή που η 56χρονη τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Νοράιρ Σαπουντζιάν. Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Αναστάσιος Μέρμηγκας, δήλωσε εκείνες τις μέρες για το θέμα, ότι το 2006 η Άντζελα Δημητρίου έδωσε στον Νοράιρ Σαπουντζιάν τρεις «εικονικές» επιταγές προκειμένου να τον διευκολύνει για οικονομικές του εκκρεμότητες. Όπως ισχυρίζεται η Άντζελα Δημητρίου, η τραγουδίστρια παρέδωσε τις επιταγές λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του Νοράιρ Σαπουντζιάν ότι δεν θα της χρησιμοποιήσει, κάτι που όμως δεν συνέβη.
Η δικαιοσύνη θα βρει την άκρη στην υπόθεση της σύλληψης της Άντζελας Δημητρίου.

Η άποψη του planet-greece

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι μπλεγμένη σε αυτή τη ιστορία και βέβαια, δεν υιοθετούμε επ ουδενί τα αναφερόμενα. Άλλωστε, την έρευνα δεν την κάναμε εμείς, αλλά η αστυνομία. Δε θέλουμε να το πιστέψουμε, όμως, ακριβώς γιατί είναι μία εξαιρετική γυναίκα και μάνα, που ποτέ δεν έχει δώσει ανάλογα δικαιώματα κατά το παρελθόν. Όμως, όσα αναφέρουν οι αστυνομικοί στην έκθεσή τους είναι σοβαρά και ένας καλλιτέχνης, όπως η Αγαπημένη από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, Άντζελα, οφείλει αν έχει δίκιο να βγει μπροστά. Να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Κι αν όντως πρόκειται για γκάφα της αστυνομίας, να τους ξεμπροστιάσει. Και θα έχει στο πλευρό της όλον τον κόσμο. Και πρώτους απ’ όλους εμάς.

Για πολλούς, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποτελεί πρότυπο και θεωρούμε ότι αυτές οι «κατηγορίες» πρέπει να αναδειχθούν, ώστε να καταπέσουν και οι υπεύθυνοι να ξεμπροστιαστούν. Δε θέλαμε σε καμία περίπτωση, ακριβώς επειδή την σεβόμαστε, να παίξουμε βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη της τραγουδίστριας και να γράφουμε διάφορα «Κουίζ» σαν πολλές «σοβαρές» ιστοσελίδες, αλλά και κανάλια όπως και εφημερίδες, διανθίζοντας τα με διάφορες συγγραφικές φαντασιώσεις, που δεν ανταποκρίνονται στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Βγήκαμε και είπαμε όσα ξέραμε και όσα πολύς κόσμος, δυστυχώς, ψιθυρίζει.

Εάν κάποιοι έχουν στήσει βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της τραγουδίστριας, πρέπει να πληρώσουν. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τους υπόλοιπους, που αναφέρονται μες στη δικογραφία. Είτε κατηγορούνται για άλλα σοβαρά αδικήματα είτε όχι, έχουν όλοι δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητας. Γι’ αυτό και δεν κρύψαμε κανένα όνομα, ώστε όλα να βγουν στην επιφάνεια και να λάμψει η αλήθεια. Να μάθουν όλοι τους τι τους «φορτώνει» η αστυνομία, με ένα και μόνο σκοπό, το ξαναλέμε… Να λάμψει η αλήθεια. Αυτό που όλοι όσοι αναφέρονται μέσα σε αυτό το επίσημο κρατικό έγγραφο, φανταζόμαστε ότι  το ίδιο επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.