Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ρε 'σεις...δε λύνετε πρώτα τα προβλήματα στα έργα που έχουν κολλήσει


Τα 5 μεγάλα οδικά έργα της χώρας έχουν βαλτώσει. Είναι γνωστό αυτό. Οι τράπεζες έχουν κόψει τη χρηματοδότηση και παρά τις διαβεβαιώσεις του κυρίου Ρέππα πριν το Πάσχα ό,τι…


 σύντομα θα έχουν ΄λυθεί τα προβλήματα, δε φαίνεται "φως" στην υπόθεση. Την ώρα το υπουργείο λες και έχει λύσει όλα του τα προβλήματα σχεδιάζει  και υπόσχεται νέα έργα. Μακάρι να γίνουν φυσικά γιατί πρόκειται για έργα σε περιοχές που τα έχουν ανάγκη .

Ο υφυπουργός υποδομών Μεταφορών και δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης δήλωσε στη βουλή πως «Σύντομα , θα δημοπρατήσουμε δυο σημαντικά έργα προϋπολογισμού άνω των 200 εκατ. ευρώ. Το πρώτο είναι ο οδικός άξονας «Νίκη-Φλώρινα» και το δεύτερο ο κάθετος άξονας της Εγνατίας Οδού «Σιάτιστα-Ιεροπηγή-Κρυσταλλοπηγή». Έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας».

 Και πάλι λέμε "μακάρι" , αλλά εάν δεν γίνουν να ξέρουμε ποιον θα… δείρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.