Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΟΚ: Η φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν;

Μέσω twitter κυκλοφορεί η φωτογραφία που βλέπετε, η οποία παρουσιάζει νεκρό τον Μπιν Λάντεν, με εμφανές στο πάνω αριστερό μέρος του κεφαλιού του (όπως το βλέπουμε) το τραύμα από τη σφαίρα, που...




είχε ως συνέπεια τον θάνατό του. Η φωτογραφία είναι πράσινη, κάτι το οποίο παραπέμπει σε απόσπασμα καρέ από βίντεο κάμερας με υπέρυθρες, προφανώς μίας εξ αυτών που φορούσαν στα κράνη τους οι αμερικανοί πεζοναύτες. Παρατηρώντας προσεκτικά, βλέπουμε ότι στο κάτω αριστερό μέρος της φωτογραφίας υπάρχουν κάποια "pixels" σε "μωσαϊκό", πού ενισχύει την άποψη ότι ίσως πρόκειται για καρέ από βίντεο της επιχείρησης, δεδομένου ότι στο αντίστοιχο σημείο αναγράφεται η ημερομηνία καθώς και η ώρα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera και πλέον αναμένουμε αν και κατά πόσο είναι γνήσια ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.