Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Εμφύλιο στην ΕΛ.ΑΣ. με "Ζητάδες" και συναδέλφους τους στην "ΔΕΛΤΑ" και την "ΔΙΑΣ"

Στο παραπέντε απετράπει εμφύλιος στην ΕΛ.ΑΣ., μετά την κράτηση αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ και της ΔΙΑΣ, ως υπαίτιους φθορών σε λεωφορείο οπαδών της ΑΕΚ, μετά από σχετικές καταγγελίες του οδηγού του λεωφορείου...





Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν και προχώρησαν σε βανδαλισμούς, ενώ ο «εμφύλιος» ξέσπασε, όταν με το μέρος του συντάχθηκαν και δύο άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ, οι οποίοι κατέθεσαν υπέρ του οδηγού και κατά των συναδέλφων τους.
Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, ήταν να διαταχθεί από τον αρχηγό της Αστυνομίας η κράτηση μιας ολόκληρης ομάδας ΔΕΛΤΑ και η πρόκληση αλυσιδωτών αντιδράσεων από μέρους τους.
Οι άνδρες της ομάδας διανυκτέρευσαν ως εν δυνάμει ύποπτοι απρόκλητης επίθεσης στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και παρέμειναν ως το μεσημέρι της Κυριακής (1/5), όταν ο εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι παράτασης της κράτησής τους.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, κατηγορούν τον διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας ότι δεν τους επέτρεψε να κινηθούν δικαστικά τόσο κατά του οδηγού του πούλμαν, (για ψευδή καταμήνυση) όσο και κατά των δύο ανδρών της ομάδας ΖΗΤΑ (για ψευδή κατάθεση).
Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η πρόθεση του 90% των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, ήταν να μην πάνε στις υπηρεσίες τους, ενώ το κύμα φυγής αποτράπηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με την απελευθέρωση των αστυνομικών που κρατούνταν στην Κρατική Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.