Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η ξεφτίλα του Παπαγιάννη και του fimotro

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Κουρής και που κοινοποίησε και στο planet-greece, ήταν απλά η αφορμή για τον Παπαγιάννη και το fimotro για να απαξιώσει τον αγώνα των εργαζομένων...




του σταθμού. Γράφει λοιπόν ο "εργατοπατέρας", που έχει... φάει το ρεπορτάζ του πεζοδρομίου με το κουτάλι, αυτός που κάποτε έλεγε ότι "μιλάει απευθείας με τον Αντώνη (εννοώντας τον Σαμαρά)":

Γι αυτό εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα ο Κουρής. Γιατί προφανώς έχει χαθεί ο έλεγχος στο κανάλι και για να προλάβει τις εξελίξεις εμφανίστηκε υπέρμαχος των εργαζομένων! Πριν από λίγο βγήκε για δεύτερη φορά η απλήρωτη εργαζόμενη (τεχνικός) του Alter πριν πέσει και πάλι η κάρτα, για να ζητήσει την...
εξόφληση των δεδουλευμένων. Η απαξίωση του καναλιού ολική. Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα υπάρξει λύση; 



Κάποια στιγμή, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να αρχίσουμε να φέρνουμε στη μνήμη μας παλιές... στιγμές... 

1 σχόλιο:

  1. H ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΥΠΕΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.