Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μπιτσαξής εναντίον Μαρινάκη: Παραιτήσου!


Άστραψε και βρόντηξε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμούς, Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος καταφέρεται εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη με δηλώσεις του, ζητώντας του να παραιτηθεί από την προεδρία της Super League άμεσα...


Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και γι' αυτό ο κ. Μπιτσαξής κρίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει θεσμική θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Θα ήταν προτιμότερο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να παραιτηθεί για να μπορέσει η λίγκα να δει τα προβλήματά της από νέα αρχή», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αφού πρώτα είχε σημειώσει ότι η ελληνική Πολιτεία δεν μπορεί να συνομιλεί με άτομα που δεν είναι φερέγγυα.
Ανεξαρτήτως με το τι θα αποφασίσει να πράξει ο κ. Μαρινάκης, θεωρείται δεδομένο πως στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της λίγκας την Τρίτη αναμένεται να γίνει πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του από μπλοκ ομάδων, που για την ώρα αποτελείται από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.