Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο Ραγκούσης πήρε χαμπάρι τι γίνεται με τα ταξί, κατά τις 2 το μεσημέρι οπότε και έβγαλε ανακοίνωση

Όλη την ημέρα παρέλυσε η πρωτεύουσα και το λιμάνι του Πειραιά.Χιλιάδες τουρίστες και πολίτες ταλαιπωρήθηκαν.Στο υπουργείο μεταφορών όμως και μάλιστα στο γραφείο του υπουργού Γιάννη Ραγκούση το αιρκοντίσιον...


 δούλευε στο φουλ.Καλοκαιράκι είναι ,ποιός δουλεύει τώρα;Έλα όμως που στο κέντρο γινόταν της κακομοίρας.Οπότε ο υπουργός αναγκάστηκε να διακόψει την...ραστώνη του και να βγάλει ανακοίνωση κατά τις 2 το μεσημέρι στην οποία αναφέρει:

"Η 48ωρη απεργία των ιδιοκτητών ταξί στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας. Είναι γνωστό, ότι ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που σύμφωνα με το Ν. 3919 έχει συντελεστεί από 2 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαλόγου, οι προτάσεις των ιδιοκτητών ταξί εστάλησαν μόλις την περασμένη βδομάδα, και οι ίδιοι χωρίς καν να περιμένουν την απάντηση του Υπουργείου προχώρησαν στην 48ωρη απεργία τους, προφανώς μετά την πολιτική ενθάρρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Α. Σαμαρά
Οι μορφές κινητοποιήσεων που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ταξί είναι, όχι μόνο από κάθε άποψη απαράδεκτες, αλλά και δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά, ο διάλογος θα εξελιχθεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο από την πρώτη στιγμή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.