Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Στην Ελλάδα δεν τίθεται θέμα λιτότητας πλέον, αλλά επιβίωσης του λαού»!

Αυτό αναφέρει σε άρθρο της στη Liberation ,η η ηγέτις του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας Μαρτίν Ομπρί.Η Ομπρί κατηγορεί την Ευρώπη για...


 αργή δράση στο θέμα της Ελλάδας και αναφέρει ότι "δεν τίθεται πια θέμα λιτότητας ,αλλά θέμα επιβίωσης ενός λαού.Η Ε.Ε. δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της.Θα πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη..." Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει "Ας μην γελιόμαστε, μια χρεοκοπία της Ελλάδας δεν σημαίνει ότι θα κατευνάσει τις οικονομικές εντάσεις στην Ευρώπη. Αντίθετα μάλιστα, η έλλειψη αλληλεγγύης και διορατικότητας, θα οδηγήσει σίγουρα τους λαούς και άλλων χωρών της ευρωζώνης, όπως της Πορτογαλίας, Ιρλανδίας, Ισπανίας και Ιταλίας, να υποστούν μεσοπρόθεσμα την ίδια μοίρα με αυτήν που αποδεχθήκαμε για τους φίλους μας Έλληνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.